Що подарувати першокласнику

розміщено в: Цікаво знати | 0

Все цокає годинник, відраховуючи хвилини і години літа, що минає. Не встигнеш озирнутися, і пролетить воно, яскраве, веселе і безтурботне, як для дітей різного віку, так і для їх батьків, а на обрії вже 1 вересня, і в цей день віртуальний потяг помчить дітвору в загадкову Країну знань.
Особливо хвилюються батьки першокласників, адже від них багато в чому залежить, чи буде навчання для дитини в радість або перетвориться на важке випробування для всієї родини.

Ви говорите дитині, що вчитися цікаво і 1 вересня – це свято? Так організуйте справжні веселощі – з святковим столом, іграми, конкурсами, і, звичайно ж, подарунками!

А яке свято обходиться без торта!? 🙂 Тортики бувають різними… смачними і дуже смачними. Та є ще тортики, які точно сподобаються малюку і зроблять 1 вересня справжнім святом. Мова йде про тортики з канцтоварів! Так, так саме з канцтоварів. Незвичайний подарунок сподобається усім, і дітям і дорослим.

У такому подарунку дитина знайде все необхідне для школи і творчості. Найцікавіше розбирати такий подарунок… і бачити очі дитини, яка знаходить у тортику з канцтоварів щось цікавеньке. Наприклад олівці, що гнуться, або альбом чи наклейки з улюбленими героями. А в середині на дитину можуть теж чекати сюрпризи 😉

Отримавши такий подарунок на 1 вересня, дитина точно захоче піти до школи, щоб розповісти новим друзям про незвичайний подарунок, який вона отримала!

Де можна замовити тортик з канцтоварів? Звертайтеся і я допоможу зробити свято для вашої дитини незабутнім. А мої роботи Ви можете побачити в інтернет-магазині “Подарунок”.

До речі, невеликий подарунок першій вчительці на 1 вересня можна також підібрати разом з дитиною.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *