Речі для новонародженого: що дійсно необхідно

розміщено в: Цікаво знати | 0

Речі для новонародженого: що дійсно необхідноЯкщо хтось говорить вам, що речі для дитини не варто купувати до її народження – сміливо плюньте йому в обличчя, такі добрі поради до добра не доведуть. Список речей треба готувати завчасно, так як речі для новонародженого на перший час ще потрібно купити, розсортувати те що дійсно необхідно від того, що куплено заради задоволення, знайти їм місце в будинку і т.п.

Добре, якщо пологи трапляться в строк і пройдуть добре, але бувають ситуації, коли після народження дитини у всієї родини немає часу сходить в туалет, а  про те щоб то гуляти по магазинах і мови йти не може, вибираючи зручну модель коляски або теплі пеленочки. На жаль у мене так і вийшло, через передчасні пологи я опинилася в пологовому будинку не тільки без елементарно потрібних речей, але навіть без можливості послати когось за ними.

Тепер, через рік після пологів, мені легко говорити, про те, що було потрібно. Крім необхідних для пологового речей, у мене є списки необхідного одягу і пелюшок, меблів та іграшок, речей для догляду за дитиною.

1. Одяг, пелюшки та інші речі для організації сну

Я народила пізно восени, так що влітку може бути щось інакше:

Шапочки, шкарпеточки, светрики і чоловічки, що не менше 7 комплектів.
5-7 спальних комбінезончиків.
3-4 слинявчиків.
Ситцеві і байкові пелюшки по 10 шт.
Дитячу ковдрочку в ліжечко, подушечка, захист на манеж.
Одноразові пелюшки для настилання місць зміни памперса.
Прогулянкова ковдрочка або конверт.

2. Меблі та іграшки

Бебі Свімер або шапочка для купання.
Люлька.
Автокрісло.
Іграшки.

3. Засоби для догляду за дитиною

Стерильні ватяні кульки і спеціальний дитячий спирт.
Ватні палички та диски.
Олійка і мило.
Памперси і вологі серветки.
2 великих рушники.

Це список найважливіших і необхідних речей, які напевно будуть потрібні кожній мамі – все інше вже можна закуповувати по необхідності і залежно від Ваших і дитини потреб. Можливо у Вас є свій список необхідних речей для новонародженого, напишіть про нього в коментарях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *