Дитяча косметика: що вибрати для новонародженого

розміщено в: Цікаво знати | 0

Дитяча косметика: що вибрати для новонародженогоШкіра малюка дуже ніжна, саме тому її потрібно постійно захищати, очищати і зволожувати. А досягти потрібних ефектів можна за допомогою дитячої косметики, асортимент якої різноманітний, як і у дорослих. Саме тому пропоную розглянути, чим дитяча косметика відрізняється від дорослої, і в якому вигляді вона представлена ​​на прилавках магазинів.

Чим косметика для новонароджених відрізняється від дорослої?

Рівень pH в дитячій косметиці нейтральний, він не шкодить шкірі. Всі компоненти, що входять до складу дитячих гігієнічних засобів, ретельно відбираються і тестуються. У дитячій косметиці, будь то шампунь, крем, лосьйон, є натуральні компоненти – екстракти рослин, олії, вітаміни. У такій косметиці немає спирту і лугу.

Дитячою косметикою можуть користуватися і дорослі, особливо молоді матусі. Саме такі засоби не шкодять шкірі і не викликають алергічних реакцій.

Асортимент дитячої косметики сьогодні

Пропоную розглянути основні позиції:

Пінка – шампунь
Цей засіб допомагає очистити чутливу дитячу шкіру і волосся з перших моментів купання.

Дитячий крем
Крем допомагає захистити дитину від таких зовнішніх подразників, як сонце, мороз і вітер.

Дитяча олійка
Олійка призначене для масажу новонародженого, зволоження шкіри, а також для позбавлення від «молочних шкірочок», що знаходяться на голівці новонароджених.

• Крем під підгузки
Завдяки цьому засобу можна домогтися надійного повітропроникного бар’єру і уникнути запрівання.

Присипка
Допомагає поглинути зайву вологу, позбавляє від подразнень і попрілостей.

Вологі серветки
Прекрасний засіб для очищення шкіри малюка, коли ви знаходитесь поза домом.

На сучасному ринку представлена ​​маса дитячої косметики: тут можна обрати прийнятний варіант, виходячи з фінансових можливостей та особистих уподобань. Однак купувати все ж слід якісну дитячу косметику і ті засоби, які подобаються і ідеально підходять вашому малюку. Якщо ви обрали дитячу косметику, як подарунок для новонародженого, у нас на сайті podarunok.lviv.ua ви можете знайти оригінально оформлені подарункові набори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *